Anlık Bildirim

Dünyanın ilk tümleşik temizlik robotu duyuruldu

Yeedi C12 Combo çözümü hem robot süpürge hem de vakum süpürgeyi aynı istasyonda birleştirerek kullanıcılara iki farklı çözümü bir arada sunmayı amaçlıyor.       
Yeedi C12 Combo Tam Boyutta Gör
20 yıldan fazla süredir hayatımızda olan robot süpürgeler aradan geçen sürede kendisini çok geliştirdi. Süpürgenin kendi teknolojileri ve istasyon teknolojileri bugüne kadar pek çok yeni özellik kazandı. Yeedi ise farklı bir yaklaşımla karşımızda.

Yeedi C12 Combo özellikleri ve fiyatı

Evlerde aslında sadece robot süpürge ile temizlik olmuyor. Mutlaka bir de vakum süpürge şart. Yeedi markası da bu ihtiyacı göz önüne alarak tümleşik bir çözüm üretmiş. Yeedi C12 Combo hem robot süpürge hem de vakum süpürge sunuyor.

Yeedi C12 Combo istasyonu vakum süpürgeyi ve robot süpürgeyi aynı anda şarj edebiliyor. Yine aynı anda toz haznelerini temizleyebiliyor. Kullanıcı senaryoya göre hazır haldeki robotu veya vakumu tercih edebiliyor.

Çözümün robot süpürgesi 10000Pa emiş gücüne sahip ve ıslak-kuru temizlik yapabiliyor. Vakum süpürge de yine ıslak-kuru özelliğine sahip. Yeedi C12 Combo çözümü 700$ fiyat etiketine sahip. İstenirse iki cihaz da ayrı ayrı satın alınabiliyor ancak istasyon yer almıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim