Anlık Bildirim

Makyajlı Chery Tiggo 7, Çin'de 10.300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Çinli Chery, 2024 model Tiggo 7 modelini satışa sundu. Üç farklı donanım seviyesiyle tercih edilebilen makyajlı Chery Tiggo 7'nin fiyatı 10.300 dolar ile 13.400 dolar aralığında değişiyor.
Yeni 2024 Chery Tiggo 7, Çin'de 10.300 dolardan satışa çıktı Tam Boyutta Gör
2024 Chery Tiggo 7'nin tasarımında ufak değişiklikler yapılmış. Panjurunda elmas şekilli detaylara yer verilen SUV modelde panjuru saran krom süslemeler dikkat çekiyor. Yenilenen tamponda ise çapraz şekilde uzanan ince şeritler ve alt kısımdaki ince gündüz LED'leri göze çarpıyor.

Arka kısmında değişiklik yapılmayan Tiggo 7'de boydan boya uzanan stop lambaları, bagaj spoyleri ve çift egzoz çıkışından oluşan tasarım devam ediyor. Yandan bakıldığında ise siyahtan gümüş renge geçiş yapan jantları çapı versiyona göre 17 veya 18 inç olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni 2024 Chery Tiggo 7, Çin'de 10.300 dolardan satışa çıktı Tam Boyutta Gör
İç mekandaki en büyük değişim 24.6 inçlik dijital kokpit ve yeni koyu kahverengi döşemeler. Yeni altı düz üç kollu direksiyonun da dikkat çektiği alandaki orta konsolda klima kontrollerinin yapıldığı 12.3 inçlik dokunmatik panel de mevcut.

Deri koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 6 hoparlörlü ses sistemi ve otomatik klima gibi özellikler Tiggo 7'de artık standart olarak sunuluyor. En üst versiyonda ise 360 derece çevre görüş sistemi ve ısıtmalı ön koltuklar gibi konforu artıran özellikler devreye giriyor. Chery aynı zamanda ses yalıtımının da iyileştirildiğini belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12679 kez okundu.
33 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chery, tiggo 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim