Anlık Bildirim

Yeni 2025 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Alman otomobil devi Volkswagen, yeni Jetta'yı gözler önüne çıkardı. C-segment sedan modern görünümü, gelişmiş iç mekanı ve kapsamlı donanım özellikleriyle öne çıkıyor.
Yeni 2025 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Bir zamanlar Avrupa ve Türkiye'de de oldukça popüler olan Jetta artık sadece belirli pazarlarda satılıyor. Alman marka yenilediği otomobili Amerika Birleşik Devletleri'nde tanıttı. C-segment sedan modern bir görünüme kavuştu ve daha ucuz hale geldi.

Başlangıç fiyatı 21.995 dolar olarak belirlenen 2025 Volkswagen Jetta, ilk etapta yeniden tasarlanan ön ızgara ve tamponuyla dikkat çekiyor. Araçta kullanılan yeni LED farların arasına opsiyonel olarak bir ışık şeridi eklenebildiğini de belirtelim.

Yeni 2025 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Sedan otomobilin arka tarafında yenilenen bagaj kapağı ve stop lambalarını birbirine bağlayan ışık şeridi göze çarpıyor. Jetta GLI modelinde ise geleneksel olarak daha agresif hatlar ve kırmızı detayların korunduğuna şahit oluyoruz.
Yeni 2025 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Volkswagen Jetta'nın iç mekanı yeniden tasarlanırken, ön konsoldaki multimedya ekranı 8.0 inçe yükseltildi. Ayrıca araçta Golf'ten uyarlanan klima kontrol paneli mevcut. Alman marka GLI modelinde yeni bir ısıtmalı spor direksiyon simidine yer vermiş durumda.

Standart donanımlar ve motor

2025 Volkswagen Jetta'da çift bölgeli klima kontrolünün yanı sıra sesli kontrol, akıllı telefonlar için kablosuz şarj, adaptif hız sabitleyici, otomatik frenleme, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi de artık tüm modellerde standart olarak sunuluyor.

Yeni 2025 Volkswagen Jetta tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Yeni Jetta'nın motor yelpazesinde değişiklik yok. Standart versiyon 1.5 litrelik 160 beygir gücünde turbo motorla gelirken, GLI varyantı 2.0 litrelik 231 beygir gücünde bir motora sahip. Ayrıca artık manuel şanzıman seçeneği yok. Otomobilin 1.5 litrelik versiyonuna 8 vitesli otomatik şanzıman, 2.0 litrelik versiyonuna ise 7 vitesli DSG şanzıman eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
35 Kişi Okuyor (0 Üye, 35 Misafir) 3 Masaüstü 32 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
77562 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, 2025 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim