Anlık Bildirim

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor

FPS tutkunlarının merakla beklediği yeni Battlefield oyunu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İlk konsept görsel paylaşılırken yeni Battlefield oyununun modern bir zamanda geçeceği açıklandı.
Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor Tam Boyutta Gör
Respawn Başkanı ve EA Stüdyoları Organizasyonu Grup Genel Müdürü Vince Zampella, yeni Battlefield oyunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. EA, henüz isimlendirilmemiş Battlefield oyunuyla ilgili ilk konsept görseli de IGN ile paylaştı. Bu görsel oyun hakkında zaten tek başına çoğu şeyi ortaya koyuyor: Köklere dönülüyor.

Yeni Battlefield’dan detaylar

Battlefield serisi, İkinci Dünya Savaşı ve Birinci Dünya Savaşı dönemlerinden sonra Zampella, yeni oyununun modern bir çağda geçeceğini doğruladı. Özellikle Battlefield 3 ve Battlefield 4 dönemlerini seven oyuncular için büyük bir geri dönüş niteliğinde olan bu gelişme, serinin köklerine döneceğinin sinyallerini veriyor.

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor Tam Boyutta Gör
Yeni Battlefield oyununun hangi şehirde geçeceği veya haritaların detayları hakkında EA henüz net bir bilgi paylaşmadı. Ancak, yayınlanan konsept çizim oyunun Avrupa’da bir yerlerde, belki de İtalya veya Fransa gibi bir bölgede geçebileceğine işaret ediyor. Çizimlerde gemiden gemiye savaşlar ve helikopter çatışmaları gibi unsurlar dikkat çekiyor. Ayrıca, doğal afetlerin de oyunun önemli bir parçası olacağı belirtiliyor. Ek olarka haritalarda da ince elenip sık dokunuyor. BF 2042'deki gibi 128 kişilik haritalar yerine orijinal 64 kişilik daha kompakt haritalar merkeze alınıyor. Ek olarak Specialist sisteminden de uzaklaşılarak geleneksel sınıf sistemine dönülecek.

Oyunculardan karmaşık tepkiler alanda Battlefield 2042'den sonra serinin gidişatında bir düzeltme yapmak gerekli olarak görülüyor. Battlefield geliştiricilerinin planladığı çok şey var ancak şu anda planlarını gizli tutuyorlar. Zampella, “Gelecek yıl, topluluğu tekrar yanımıza çekmek için yeni bir program açıklayacağız. Bu bizim önceliğimiz; oyuncuların güvenini geri kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu. Bu program bir kapalı beta mı yoksa farklı bir şey mi olacak belirsiz. Ayrıca yeni oyunun 2025’te çıkabileceğine dair işaretler de var. Battlefield piyasaya çıktığında karşısında Call of Duty: Black Ops 6'nın olacağı da bir gerçek. Zampella, hedeflerinin Call of Duty'yi devirmek olmadığını, farklı bir şey yaptıklarını ancak bunun bir olasılık olduğunu söylüyor.

Kaynakça https://wccftech.com/vince-zampella-confirms-next-battlefield-will-use-modern-setting/ https://www.ign.com/articles/exclusive-first-battlefield-concept-art-revealed-vince-zampella Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
30 Kişi Okuyor (0 Üye, 30 Misafir) 2 Masaüstü 28 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
11793 kez okundu.
39 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Electronic Arts, ea ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim