Anlık Bildirim

Yeni elektrikli Renault Kangoo Van tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Önümüzdeki bahar aylarında Avrupa'da satışa sunulması planlanan 2022 Renault Kangoo Van E-Tech Electric, 300 km menziliyle şehir içi kullanıma oldukça uygun bir ticari araç olarak karşımızda.

Yeni elektrikli Renault Kangoo tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl tanıtılan yeni nesil Renault Kangoo'nun tamamen elektrikli versiyonunun sahaya çıkma zamanı geldi. Yeni Renault Kangoo Van E-Tech Electric önümüzdeki bahar aylarında Avrupa'da satışa çıkacak.

Elektrikli Kangoo özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni Renault Kangoo Van E-Tech Electric'te 122 beygir güç ve 245 Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunuyor. 45 kWsa'lik batarya paketi de WLTP'ye göre 300 kilometreye kadar sürüş menzili sağlıyor. Zemine paralel yerleştirilen bataryanın kargo bölümünü etkilemediği belirtiliyor.

Elektrikli Kangoo'da 11 kW'a kadar AC şarj standart, 22 kW opsiyon olarak sunuluyor. Ayrıca DC hızlı şarj istasyonlarında 80 kW'a kadar şarj mümkün. 11 kW ile batarya yaklaşık 4 saatte yüzde 15'ten yüzde 100 doluma ulaşıyor. Hızlı şarj ise 30 dakikada 170 kilometre menzil kazandırıyor.

Yeni elektrikli Renault Kangoo tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Kangoo Van E-Tech Electric'te aracın gücünü kontrol ederek menzili korumaya odaklanan Eco dahil altı farklı sürüş modu bulunuyor. Rejeneratif fren sistemi de üç farklı seviyede kullanılabiliyor. Ayrıca, azami düzeyde verimlilik için iklimlendirme sisteminde ısı pompası da mevcut.

Elektrikli Kangoo'nun tasarımı ve sunduğu özelliklerin içten yanmalı kardeşlerinden geri kalır yanı yok. B sütununu ortadan kaldıran ve yanda 1.45 metre yükleme açıklığı sunan özellik bu versiyonda da mevcut. Öte yandan 3.9 m3 kargo alanı, 600 kg yük kapasitesi ve 1500 kg çekme kapasitesi de özellikler arasında. İlerleyen süreçte uzun aks mesafeli versiyon da sunulacak.

Yeni Renault Kangoo Van E-Tech Electric, ailenin diğer üyeleriyle birlikte Fransa'daki Maubeuge tesislerinde üretilecek. Fiyatı henüz belli değil. Renault'nun şimdilik elektrikli Kangoo'yu Türkiye'ye getirme planı yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33189 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, elektrikli araçlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim