Anlık Bildirim

Yeni HMD 225 4G tuşlu telefonun görüntüleri sızdırıldı

HMD, yeni tuşlu cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte Nokia 225 4G'nin yeniden markalanmış hali olması beklenen HMD 225 4G'nin beklenen özellikleri:     
Yeni HMD 225 4G tuşlu telefonun görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Ortaya çıkan yeni bir sızıntı, HMD Global'in yakında başka bir Nokia telefon yeniden markalaşmasına hazırlanıyor olabileceğini öne sürüyor. Sızıntı, bu yılın başlarında piyasaya sürülen mevcut Nokia 225 4G ile aynı görünüme sahip bir HMD 225 4G'nin teknik özelliklerini ayrıntılı olarak açıklamakta.

İşte HMD 225 4G'nin beklenen özellikleri:

HMD 225 4G, iddalara göre 400 nit tepe parlaklığına sahip küçük bir 2,4 inç IPS LCD'ye sahip olacak. Giriş seviyesi özellikli telefonlarda yaygın olarak kullanılan Unisoc T107 SoC'den güç alması beklenen cihaz, kamera bölümünde ise HD videolar çekebilen tek bir 2 megapiksel sensöre sahip olacak.

Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth 5.0, temel internet erişimi için 4G LTE, telefon numaralarını yönetmek için çift SIM yuvası ve 3,5 mm kulaklık girişi yer almakta. Sızıntıda ayrıca bir FM radyo ve temel toz ve suya dayanıklılık için IP52 derecesi belirtiliyor.

HMD 225 4G'nin sızdırılan özellikleri ve tasarımı Nokia 225 4G'ninkilerle neredeyse aynı. Bu da bunun yalnızca bir yeniden markalanma olabileceğini gösteriyor. HMD tarafıdan ise HMD 225 4G'nin varlığı hakkında henüz resmi bir yorum gelmedi. Ancak sızdırılan HMD 225 4G ile Nokia 225 4G arasındaki çarpıcı benzerlikler göz önüne alındığında, HMD 225 4G'nin belirli pazarlara yönelik stratejik bir yeniden markalanma olması mümkün olabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim