Anlık Bildirim

Yeni Spartacus dizisi House of Ashur'un oyuncu kadrosu açıklandı

Spartacus dizisinin yıllar sonra gelen devam dizisi Spartacus: House of Ashur'un oyuncu kadrosunda yer alacak isimler açıklandı. House of Ashur'u orijinal dizinin yaratıcısı hazırlıyor.
Yeni Spartacus dizisinin oyunun kadrosu açıklandı
2010-2013 yılları arasında yayınlanan ve son sezonlarıyla epey beğeni kazanan gladyatör dizisi Spartacus, yıllar sonra bir devam dizisine kavuşuyor. Orijinal dizinin dikkat çekici yan karakterlerinden biri olan Ashur üzerinden yeni bir hikâye anlatacak olan Spartacus: House of Ashur, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Orijinal dizinin de yaratıcısı olan Steven S. DeKnight öncülüğünde hazırlanan dizinin prodüksiyonuna başlanmasıyla birlikte, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de belli oldu.

Spartacus: House of Ashur'un Çekimlerine Başlandı

Ashur rolüyle geri dönecek olan Nick Tarabay'e Graham McTavish (The Hobbit), Tenika Davis (Jupiter’s Legacy), Jamaica Vaughan (Home and Away), Ivana Baquero (Pan’s Labyrinth), Claudia Black (Farscape), Jordi Webber, India Shaw-Smith ve Leigh Gill eşlik edecek.

House of Ashur, Ashur'un Spartacus dizisinin sonunda ölmediği alternatif bir gerçeklik hayal ediyor. Spartacus'ün öldürülmesi için Roma İmparatorluğu'na yardım eden Ashur'e ödül olarak eski efendisi Batiatus'un gladyatör okulu veriliyor. Yeni dizi, Ashur'un kontrol ettiği bu gladyatör okulunda yaşananları anlatacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19861 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Spartacus, starz ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim