Anlık Bildirim

Merakla beklenen yeni X-Men filminin çekim tarihi belli oldu

Marvel Sinematik Evreni'nin parçası olacak yeni X-Men filmi nihayet şekillenmeye başlıyor. Merakla beklenen filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve muhtemel vizyon tarihi belli oldu.
Yeni X-Men filminin çekim tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Disney 2019 yılında Fox'u satın aldığında X-Men serisinin film hakları yeniden Marvel'a geçmiş, bu da Marvel hayranlarını epey heyecanlandırmıştı. Çünkü stüdyonun X-Men'i bir an önce Marvel Sinematik Evreni'ne dâhil edeceği düşünülüyordu. Ancak öyle olmadı. Fox anlaşmasının üzerinden beş yıl geçmiş olmasına rağmen henüz X-Men filmi için bir vizyon tarihi bile açıklanmadı. Ne var ki uzun süredir beklenen yeni X-Men filmi, nihayet şekillenmeye başlıyor.

Kuzey Amerika'daki film prodüksiyonlarını takip edip sektörle paylaşan Production Weekly'nin yayınladığı son bülten, yeni X-Men filminin çekimlerine 2025'in sonlarına doğru başlanacağını ortaya çıkardı. Böylece birkaç hafta önce ortaya çıkan söylenti de doğrulanmış oldu.

Yeni X-Men Filmi Muhtemelen 2027'de Çıkacak

Öte yandan Disney, bu hafta vizyon takvimine ismini açıklamadığı iki yeni Marvel filmi daha ekledi. Bu filmlerden ilkinin 23 Temmuz 2027'de, ikincisinin ise 5 Kasım 2027'de vizyona gireceği açıklandı. Üst üste gelen bu iki haberi birlikte ele alınca, bu iki vizyon tarihinden birinin yeni X-Men filmine ait olma ihtimali epey yüksek görünüyor.

Yeni X-Men filmini kimin yöneteceği henüz belli değil. Ancak senaryoyu kimin yazdığını biliyoruz. Marvel, bu önemli projeyi Michael Lesslie'ye emanet etti. Son olarak The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes'e imza atan Michael Lesslie'nin filmografisinde Macbeth, Assassin's Creed ve The Little Drummer Girl gibi yapımlar bulunuyor. Filmin yönetmeninin de yakında netlik kazanacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim