Anlık Bildirim

YouTube'a zamanlayıcı (uyku modu) özelliği geldi

YouTube, videoların belli bir süre sonra otomatik olarak durdurulmasını sağlayan zamanlayıcı özelliğini test ediyor. Uyku modu, hem masaüstü hem de mobilde kullanıma sunulacak.
youtube premium uyku zamanlayıcı modu Tam Boyutta Gör
YouTube, Premium abonelerle uyku zamanlayıcı özelliğini test ediyor. Ses getiren bir özellik değil ancak yatmadan önce uzun podcast yayınları veya arka planda rahatlatıcı sesler dinlemeyi seven kullanıcılar için kullanışlı olacak.

YouTube uyku modu zamanlayıcı özelliği nasıl kullanılacak?

Uyku zamanlayıcısı, belirli bir süre sonra oynatmayı otomatik olarak duraklatmak için bir zamanlayıcı ayarlamanıza olanak tanıyor. Uyku modu, masaüstünde oynatma menüsünde çıkıyor ve 10 dakika, 15 dakika, 20 dakika, 30 dakika, 45 dakika ve 60 dakika gibi farklı süreler arasından seçim yapıyorsunuz. Ayrıca video sonu seçeneği var. Bu, video süresine göre otomatik kapanma süresi öneren seçenek. Belirlediğiniz süre sonunda video otomatik olarak durduruluyor.

YouTube, uyku modu zamanlayıcı özelliğini 2 Eylül’e kadar Premium abonelerinin kullanımına sunacak.

Kaynakça https://www.youtube.com/new https://9to5google.com/2024/08/09/youtube-is-now-testing-a-built-in-sleep-timer-but-only-with-premium-subscribers/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim