Anlık Bildirim

YouTube Music'e yeni bir yapay zeka özelliği geliyor

YouTube Music uygulamasının yakın zamanda yayınlanan dökümü yeni özelliklerin hazırlığını ortaya çıkarmış oldu. Yapay zeka ile birlikte müzik seçimi yapmak farklı bir deneyime dönüşebilir.
YouTube Music'e yeni bir yapay zeka özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Google'ın müzik akışı hizmeti YouTube Music, "Müzik İste" adlı yeni bir yapay zeka özelliğiyle büyük bir yükseltme alıyor. YouTube Music uygulamasının yakın zamanda yayınlanan APK dökümüne göre bu yeni özelliğe ilişkin bazı referanslar ortaya çıkarıldı.

Kullanıcıların müzik arama alışkanlıkları yeniden şekillenecek

Şu anda YouTube Music arama için sesli komutlara izin veriyor. Ancak bu yeni özellik, adından da anlaşılacağı gibi işi bir adım daha ileri götürüyor. Doğal dili kullanarak konuşma yoluyla arama seçeneğine işaret ediyor. Müzik uygulamanızla basit bir görüşme yaparak size belirli bir müzik videosunu hatırlatan şarkılar istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Bu heyecan verici bir olasılık olsa da bunun yalnızca koddaki bulgulara dayalı bir tahmin olduğunu unutmamak önemli. Konuyla ilgili Google'dan resmi bir onay gelmedi ve bu özelliğin gün yüzüne çıkmama ihtimali de mevcut.

Keşif, konuşmaya dayalı bir metin girişi özelliğinin varlığını öne süren kod parçacıkları içeriyor. Kod, yapay zeka tarafından oluşturulan yanıtların deneysel doğası hakkında bir sorumluluk reddi beyanı bile içeriyor. Bu, doğal dil arama seçeneğinin olasılığını daha da güçlendiriyor.

Konuşmaya dayalı aramaya yönelik bu potansiyel değişim Google'ın yapay zeka ve doğal dil işlemeyi çeşitli ürün ve hizmetlerinin çoğuna entegre etme yönündeki daha genel stratejisiyle uyumlu görünüyor. Böyle bir özellik, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirerek müzik keşfini daha sezgisel ve kişisel hale getirebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim