Anlık Bildirim

YouTube, onlarca hesabı "yanlışlıkla" banladı!

YouTube, hiç video yüklememiş kullanıcıların hesaplarını bile spam, aldatıcı uygulamalar ve dolandırıcılık politikasını ihlal ettiği için kaldırdı. YouTube, kanalların geri yüklenmesi için çalışıyor.
youtube hesapları yanlışlıkla banladı Tam Boyutta Gör
YouTube, spam ve yanıltıcı uygulamalar politikasını ihlal ettiğini iddia ederek, yakın zamanda birkaç kanalı banladı. Kullanıcılar, YouTube Müzik, YouTube Premium ve YouTube TV aboneliklerine de erişimi kaybetti. YouTube, etkilenen kanalları yanlışlıkla kaldırdığını kabul etti ve şu anda hatasını düzeltmek için çalışıyor.

Yanlış spam alarmı!

YouTube, “Kanalların spam ve aldatıcı uygulamalar nedeniyle yanlışlıkla kaldırıldığına dair raporlar görüyoruz. Ekiplerimiz kanalları eski haline getirmek için aktif olarak çalışıyor. Çalma listeleri eksik olanların da içerikleri yakında geri yüklenecek.” açıklamasında bulundu.

YouTube, bu hataya neyin yol açtığını açıklamadı ancak platformun kaldırılan tüm kanalları geri yüklemeyi tamamladıktan sonra daha fazla ayrıntı paylaşmasını bekliyoruz.

Kaynakça https://www.androidauthority.com/youtube-accidentally-ban-account-spam-3487703/ https://support.google.com/youtube/thread/300155212 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim