Anlık Bildirim

YouTube Premium için yeni abonelik planları geliyor

Google’ın sahibi olduğu YouTube, görünüşe göre yeni abonelik planları üzerinde aktif bir şekilde çalışıyor. YouTube Premium ile kullanıcılar reklamsız ve avantajlı seçeneklere sahip oluyor.
YouTube Premium için yeni abonelik planları geliyor Tam Boyutta Gör
Google’ın sahibi olduğu YouTube tarafından yapılan resmi duyuruda YouTube Premium için gerçekleştirilen güncellemeler ve gelişmelere değinildi. Çift dokunuşla daha istenen video bölümüne daha hızlı gidebilme, Short üzerindeki geliştirmeler ve daha fazlasından bahsedildiği duyuruda en önemli kısım ise YouTube Premium için yeni abonelik planları üzerinde çalışıldığı oldu.

YouTube Premium için yeni planlar

Paylaşılan gönderinin son bölümünde YouTube, mevcut tekliflerin daha fazla bölgeye ve kullanıcıya genişletileceğin, üyelere daha fazla plan seçeneğiyle birlikte yeni abonelik planları sunulacağını belirtiyor. Firma abonelik planları için yeni planlar üzerinde çalıştığını bu şekilde doğrulamış olsa da bu planların neleri içereceği veya ne gibi avantajlar sunacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Benzer şekilde bu planların ne zaman geleceği de bu noktada belirsiz.

YouTube Premium için yeni abonelik planları geliyor Tam Boyutta Gör
YouTube Premium için halihazırda 3 abonelik planı bulunuyor. Bireysel plan için aylık 57,99 TL veya 12 ay için 579,99 TL seçeneği sunulurken aile planı için ise aylık 115,99’lik bir seçenek kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca öğrenci planının aylık fiyatı da 37,99 TL seviyesinde bulunuyor.

YouTube ayrıca Premium abonelerin bir süre önce Android'de kullanıma sunulan yapay zeka destekli "ileri atlama" özelliğinin önümüzdeki haftalarda iOS’a da geleceğini açıkladı. Ayrıca Android'de Premium kullanıcılar YouTube Shorts'u resim içinde resim modunda izleyebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
7 Kişi Okuyor (0 Üye, 7 Misafir) 4 Masaüstü 3 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
15102 kez okundu.
18 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, youtube premium ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim