Anlık Bildirim

Kübra 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Allah’la mesajlaşan adam sloganıyla büyük ilgi gören Netflix yapımı Kübra dizisinin ikinci sezonu için tarih verildi. Dizinin meraklıları çok da fazla beklemeyecek.
Netflix Tam Boyutta Gör
Yılın en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve barındırdığı ögelerle karışık eleştiriler alan Netflix imzalı Kübra dizisinin ikinci sezonu duyuruldu. Dizinin meraklıları ikinci sezon için çok fazla beklemeyecek.

Kübra 2. sezon ne zaman?

Netflix sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda ikinci sezonun 6 Haziran tarihinde yayınlanacağı açıklandı. İkinci sezonun kısa fragmanında ise Semavi’nin bu kez daha sert bir yaklaşımla yoluna devam edeceği anlaşılıyor.

Hatırlanacağı üzere dizinin ana kahramanı olan ve kendi çapında bir hayat yaşayan Semavi’nin, Allah tarafından gönderildiğini söylediği mesajlarla ülke çapında bir kanaat önderi haline gelişini izlemiştik. Din ve siyaset ikileminde bir Türkiye portresi çizen dizinin ikinci sezonu da aynı tempoyu koruyacak gibi görünüyor.

Dizide ana kahraman Gökhan ya da Semavi karakterini Çağatay Ulusoy canlandırırken Aslıhan Malbora, Cihan Talay, Ahsen Eroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal gibi oyuncular rol alıyor. Romanın yazarı ise Sıcak Kafa’nın da sahibi olan Afşin Kum.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim