Anlık Bildirim

Türk girişimin dik durma sensörü kitle fonlamasına çıkıyor

Straight Plus dik durma sensörü yapay zekâ algoritmaları da kullanarak gün boyunca koltuğunuzda en doğru pozisyonda oturmanızı sağlama amacıyla geliştirilmiş.   
Straight Plus Tam Boyutta Gör
ABD ve Nevşehir’de ofisleri olan Türk girişim Kodgem, büyük ilgi gören dik durma sensörünün yeni neslini kitle fonlama sürecine çıkarma kararı aldı. Straight Plus adındaki sensör aparatı ülkemizde satışta.

Straight Plus özellikleri ve fiyatı

Straight Plus aksesuarı özel sensörler barındıran üçgen tasarımda bir cihaz. Bu cihaz ister özel yapışkanı ile sırtınıza, ister opsiyonel kolyesi ile boynunuza asılabiliyor. Oturma şeklinizi algılayarak giderek artan titreşimlerle kendinizi dik pozisyona getirmenize yardımcı oluyor.

Bluetooth 5.3 ile bağlantı kuran cihaz 10 güne kadar kullanılabiliyor. Uyumlu uygulama üzerinden günlük pozisyonlarınız hakkında istatistikler görebilir ve tavsiyeler de alabilirsiniz. Uygulama yapay zekâ destekli algoritmalar kullanıyor. İlk nesil Straight sensörü ise biraz daha büyüktü ve yapay zekâ desteği yoktu.

Straight Plus dik durma sensörü ülkemizde 3999TL fiyat etiketi ile satılıyor. Yakın zamanda Kickstarter üzerinde destek aramaya başlayacak ve böylece daha fazla tüketiciye kendisini tanıtmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim