Anlık Bildirim

Apple, iPhone ile çekilen en iyi fotoğrafları paylaştı: İşte 2024 kazananları

Apple, her yıl iPhone ile çekilen en iyi fotoğrafları paylaşıyor. 17. iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri kazananları açıklandı. Bu yılın kazanan fotoğrafı iPhone 15 Pro Max ile çekildi.
2024 iPhone fotoğrafçılık ödülleri kazananları açıklandı Tam Boyutta Gör
2007'de başlayan iPhone Fotoğraf Ödülleri (IPPAWARDS), dünyanın dört bir yanından en iyi fotoğrafik görüntüleri topluyor. Her yıl dünya çapında 140'tan fazla ülkeden iPhone fotoğrafçıları tarafından binlerce fotoğraf gönderiliyor. Apple, bu yılın kazanan fotoğraflarının fotoğrafçılık yoluyla hikaye anlatma sanatının etkili bir göstergesi olduğunu söylüyor.

Büyük ödüllü fotoğraf siyah beyaz ve iPhone 15 Pro Max ile çekildi

Büyük ödüllü fotoğrafta akvaryumda bir çocuk yer alıyor ve fotoğraf iPhone 15 Pro Max kullanılarak siyah beyaz olarak çekilmiş. Birincilik fotoğrafı ise iPhone 11 Pro Max ile çekilen cankurtaran kampındaki bir grup yüzücü fotoğrafı. İkincilik fotoğrafı ise iPhone 15 Pro ile çekilen Kamboçya’daki çocukları gösteriyor.

Soyut, hayvanlar, mimari, çocuklar, şehir manzarası, manzara, yaşam tarzı, doğa, insanlar, portre, seri, natürmort, seyahat dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde de kazananlar var. Yalnızca iPhone 15 Pro Max, 14 Pro Max gibi yeni modeller değil, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone X gibi eski modellerle de çekilen fotoğraflar var. Apple'ın beğendiği tüm fotoğraflara galeriden göz atabilirsiniz:

Apple, 2007’den beri ‌iPhone‌ Fotoğraf Ödülleri'ni düzenliyor. Bu yıl 17.’si düzenlendi. Yarışma dünya çapında ‌iPhone‌ ve iPad kullanıcılarına açık ve fotoğraflar iOS uygulamalarıyla düzenlenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim