Ultrabook sınıfındaki dizüstü modellerini Zenbook markası altında toplayan Asus, aileye UX303 adında yeni bir seri daha eklediğini duyurdu. Serideki modellerde Core i7 işlemci ve ince hatlar dikkat çekiyor.
Seride UX303LA ve UX303LN olarak iki model yer alıyor. Intel'in geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Haswell tabanlı ve çift çekirdekli 2GHz saat hızında çalışan Core i7-4510U işlemci, HD 4400 grafik birimi, Windows 8.1 64-bit, USB 3.0 girişleri, HD web kamera, mini Display Port ve kart okuyucu modellerde ortak olarak geliyor. Modellerin kalınlığı ise 17mm olarak belirlenmiş.
UX303LN seride amiral gemi konumunda. 13.3 inçlik IPS dokunmatik ekranında 3200x1800 piksel çözünürlük sunan cihaz ek olarak 2GB DDR3 bellekli NVIDIA GeForce GT 840M grafik kartını da beraberinde getiriyor. Modelde 12GB RAM, 256GB SSD, SonicMaster ses sistemi, 7 saate kadar batarya kullanımı şeklinde özellikler yer alıyor.
UX303LA modelinde ise 13.3 inçlik Full HD IPS ekran, 8GB RAM, 128GB SSD ve yine 7 saate kadar batarya kullanımı şeklinde özelliklere yer verilmiş. Zenbook tasarımını aynen devam ettiren seri Eylül ayında piyasaya çıkacak ve 900$ fiyat etiketine sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
İnternet sitemizden en hızlı şarj olan otomobilleri filtreleyip bulabilirsiniz. Hatta LFP bataryaya sahip modelleri bile filtreleyebiliyorsunuz. Menzile göre sıralama seçme de tabi ki var. https://kullananlar.com/araba-modelleri?ozellikler=113&sirala=haftanin_populeri%2Cazalan https://kullananlar.com/araba-modelleri