Anlık Bildirim

Bir AMD çalışanı daha Intel grafik ekibine katıldı

Intel’in kadrosuna kattığı AMD çalışanlarının sayısı giderek artıyor. Raja Khoduri, Jimmy Keller ve Chris Hook’tan sonra Darren McPhee de Intel bünyesine katıldı.

2020 yılında ilk bağımsız grafik birimini sahneye çıkarmayı planlayan Intel son dönemde çok önemli transferlere imza attı. Raja Khoduri, Jimmy Keller, Chris Hook gibi sektörün efsane isimleri grafik birimi çalışmaları için Intel saflarına katıldı.

Ekip genişliyor

Tüm bu isimlerin bir dönem AMD çatısı altında çalışmış olması Intel bünyesinde küçük bir AMD bölümü kurulduğu esprilerine yol açmıştı. Bununla birlikte Intel yine bir eski AMD çalışanını bünyesine kattı.

Intel’in kadrosuna kattığı son isim Darren McPhee oldu. Darren McPhee 2015 yılında AMD’den ayrıldığında üst düzey pazarlama şefi olarak görev yapıyordu. Son 3 yıldır da farklı şirketlerde görev almıştı.

McPhee 2003 yılında ATI bünyesine katıldıktan sonra satın alma sürecinde AMD kadrosuna dahil olmuştu. 2015 yılına kadar da görev yaptı. McPhee’nin Intel grafik birimi bölümünde Pazarlama Şefi görevini yürüteceği bildirildi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11736 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, darren mcphee ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim