Anlık Bildirim

Blizzard, önümüzdeki sene birden fazla Diablo oyunuyla geri dönecek

Blizzard Entertainment'ın Diablo hayranlarını çok sevindirecek planları var gibi gözüküyor. Şirket önümüzdeki yıl pek çok yeni Diablo oyunu ile geri dönecek.
Warcraft ve Overwatch gibi oyun dünyasına damga vuran pek çok video oyununun yapımcısı olan Blizzard, geçtiğimiz günlerde Diablo serisinin yeni mobil oyunu Diablo Immortal'ın yolda olduğunu duyurmuştu. Ancak Diablo takipçileri mobil oyun fikrine sıcak bakmadıkları için çok büyük hayal kırıklığına uğramış ve gelen olumsuz tepkilerden ötürü Blizzard bu planını belirsiz bir geleceğe ertelemişti.
Blizzard topluluk yöneticisi Brandy Camel, 2019 yılında Diablo serisi için planlarının yalnızca tek bir oyundan ibaret olmadığını açıkladı. Camel'ın açıklamalarına göre şirket 2019 yılında birden fazla Diablo oyunu ile karşımıza çıkacak. 
Yapılan açıklamalarda “Diablo serisi için önümüzdeki yıla çok sayıda projemiz var. Sizinle projelerimiz hakkında daha fazla detay paylaşmak isterdik ancak bunları size hemen duyurmak yerine sizden biraz zaman istiyoruz. Ne yazık ki biraz beklemek zorunda kalacaksınız” ifadeleri de yer  alıyor. Şirket ayrıca 2018 yılında Diablo hayranlarını çok fazla hayran kırıklığına uğrattıklarını, 2019'da bunu telafi edeceklerini ve internet kullanıcılarının yorumlarını dikkate aldıklarını dile getirdi. 
Görünüşe bakılırsa Blizzard bu yıl yapılması beklenen Diablo oyunlarının duyurularını 2019'a ertelemiş durumda ve bu yılı Diablo Immortal ile sonlandırmış olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10557 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blizzard, diablo: immortal ve
2 etiket daha diablo Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim