Anlık Bildirim

Counter-Strike: GO, yeni Battle Royale moduyla birlikte artık ücretsiz

Bugün yapılan duyuruyla birlikte CS:GO artık ücretsiz olarak oynanabilecek. Ayrıca Valve ve Hidden Path yapımcıları ortaklaşa çalışarak oyuna Battle Royale modu eklediler.
CS: GO, Battle Royale moduyla birlikte ücretsiz Tam Boyutta Gör

Valve tarafından geliştirilen popüler multiplayer FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive artık ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ayrıca Hidden Path Entertainment ile birlikte oyuna Battle Royale modu eklendi.

Danger Zone

Fortnite ve PUBG gibi yapımların başarısından sonra bir çok oyuna Battle Royale modu gelmişti. Bu furyaya son olarak CS:GO eklendi. Danger Zone adı verilen modda 16-18 oyuncu birlikte başlıyor ve son hayatta kalan kişi kazanıyor. Harita üzerinde silah, eşya vb. şeyleri topluyorsunuz. Ayrıca dronelar yardımıyla özel paketler düşüyor. Oyun sırasında görevler alarak yolunuzda bulunan rehineleri kurtararak fazladan bonuslar da kazanabiliyorsunuz.

Danger Zone modunda her maç 10 dakika civarı zaman alacak. Kendi başınıza, iki kişi veya üç kişi takım olarak oyuna girebileceksiniz. CS:GO’ya kıyasla canınız biraz daha fazla olacak. Oyunun haritası ise Blacksite olarak adlandırılmış. Son olarak her kullanıcının elinde bir tablet bulunacak ve bu tablet yardımıyla diğer kullanıcılara ait drone teslimatlarını görmek veya kendi teslimatınızı yapmak gibi işlemleri gerçekleştirebilecesiniz.

Oyun ülkemizde de Steam üzerinden 25 TL’ye satılmaktaydı. Artık herkes ücretsiz olarak indirip yeni mod Danger Zone’u ve CS:GO’yu oynayabilecek. Daha öncesinde oyunu satın almış kullanıcılar ise oyuna yeni eklenen “Prime” özelliğine sahip oluyor. Bu özellik ile prime oyunculara özel odalar kurabileceksiniz. Ayrıca zaman içerisinde size ek kozmetik içerikler verilecek. Prime özelliğini sonradan almak isteyenler için fiyatı 77,50 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22027 kez okundu.
61 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ücretsiz, counter strike:global offensive ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim