Anlık Bildirim

Hatırlatma: iPhone'lar için indirimli pil değişim kampanyası 31 Aralık'ta sona eriyor

Apple'ın eski iPhone'ları kasten yavaşlattığı ortaya çıktıktan sonra başlattığı indirimli pil değişim kampanyası bitiyor. 1 Ocak 2019 itibariyle pil değişim ücretleri artacak.
Pil performansı eskisi gibi olmayan bir iPhone'unuz varsa yeni pil takılmasının zamanı gelmiş demektir. Bildiğiniz gibi Apple'ın şu anda 319 TL'lik normal fiyat yerine 199 TL gibi indirimli fiyatla yararlanılabilecek bir pil değişim kampanyası var.
Ancak iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri için geçerli olan bu kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek.

Eski iPhone'ların kasten yavaşlatıldığı ortaya çıkmıştı

Apple söz konusu pil değiştirme programını eski iPhone'ların performansını düşürdüğü ortaya çıkınca başlatmıştı. Şirket daha sonra ise bunu pili yıpranmış iPhone'ların beklenmedik şekilde kapanmasını önlemek için yaptığını söyledi.
Sonuç olarak kullanıcıların 31 Aralık tarihine kadar indirimli fiyattan yararlanma imkanı var. 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yukarıda bahsi geçen tüm modeller için garanti kapsamı dışında pil değişim ücreti 199 TL'den 319 TL'ye yükselecek. iPhone X’un batarya değişim ücreti ise 449 TL olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24961 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, İndirim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim