Anlık Bildirim

Honor MediaPad T5 tanıtıldı

Honor 8C adındaki bütçe dostu akıllı telefonunu tanıtan Huawei bu kez orta seviyeye yönelik yeni bir tablet modeli sahneye çıkardı. Honor MediaPad T5 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Giderek zayıflayan Android tablet pazarında istikrarlı bir şekilde ürün çıkarmaya devam eden Huawei, dün gerçekleşen lansmanda Honor MediaPad T5 adındaki yeni tablet modelini tanıttı. Aslında yeni model Huawei MediaPad T5 modeli ile aynı ancak birkaç farklılık var.

Honor MediaPad T5 özellikleri ve fiyatı

Yekpare alüminyum alaşımdan imal edilen Honor MediaPad T5 modeli 7.8mm kalınlık değerine sahip. Toplam 500gr civarındaki ağırlığı segmentinde en hafiflerden birisi haline getiriyor.

10.1 inçlik ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan Honor MediaPad T5 modeli görece kalın sayılabilecek çerçevelere sahip. İki kenarda Huawei Histen 5.0 ses teknolojisi sunan stereo hoparlörler yer alıyor. Bu teknoloji Harman Kardon ile geliştirilmiş.

4+4 formatında Cortex A53 çekirdekli Kirin 659 yonga setinin güç verdiği tablet modeli GPU Turbo ile oyunlarda ekstra grafik gücü sağlıyor. Cihaz 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi ile 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi seçenekleri sunacak.

Arka kısımda 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alan modelin ön kısmında 2MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Ön kamera yüz tanıma özelliğine sahipken bir de parmak izi okuyucu eklenmiş. Bu iki özellik orijinal MediaPad T5 modelinde yer almıyor.

Android 8.0 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak olan modelin 3GB RAM versiyonu 200$. 4GB RAM versiyon için 230$ istenirken bunun LTE destekli olanı da 260$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim