Samsung, tıpkı diğer teknoloji devleri gibi yazılım konusunda şirket içerisinde ne gibi gelişmeler olduğunu paylaşmak için her yıl geliştirici konferansı düzenliyor. Güney Koreli şirket ayrıca etkinlik kapsamında geliştiricilerin Samsung cihazlar için uygulama oluşturmaları için onlara yeni avantaj ve yöntemler sunuyor.
Konferansın ana gündemi geliştiricilere, Samsung yazılımı için daha fazla uygulama üretebilmeleri için yardımcı olmak. Bugün nihayet şirket bu yılki Geliştirici Konferansı'nın tarihini resmen onayladı. Geçen yıl şirket 18 ve 19 Ekim'de bu etkinliği düzenlemişti. Bu yılki konferans ise 7-8 Kasım tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek.
Katılımın yüksek olması bekleniyor
Dünyanın dört bir yanından binlerce geliştiricinin, teknoloji meraklısının ve içerik oluşturucusunun Samsung'un 2018 Geliştirici Konferansı'na katılması bekleniyor. Şirket etkinlik kapsamında akıllı telefonlar, tabletler, bulut, giyilebilir teknoloji ve çok daha fazlası dahil olmak üzere farklı yazılım segmentlerinde yeni hizmetlerini duyuracak. Ayrıca yazılım alanında kaydettiği ilerlemeler hakkında bilgi verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


ChatGPT doğru dinin İslam olduğunu söylüyor zaten.
Joe bidenden iyi yürüyo