Anlık Bildirim

Spotify iki önemli özelliği test ediyor

Yakın zamanda bir güncelleme ile cihazınızda depoladığınız müzikleri Spotify kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Ayrıca sık dinlediğiniz parçalar da Favori Liste olarak karşınıza gelecek.

Çevrim içi müzik sektörünün lider ismi Spotify, giderek yoğunlaşan rekabette önemli adımlar atarak pay kaybetmeme mücadelesi veriyor. Platform iki önemli özelliği yakında kullanıcılara sunacak.

Daha fazla etkileşim

Sızdırılan bilgilere göre yeniliklerden ilki kullanıcının cihazında bulunan sevdiği bir müziği Spotify kütüphanesine ekleyebilmesi. Eğer kullanıcının sevdiği müzik Spotify üzerinde yoksa cihazın depolama alanından Spotify kütüphanesine transfer edebiliyor. Bu özellik Android üzerinde gözlemlendi ve iOS ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Diğer yenilik Favori Parçalar listesi. Bu liste dinamik olarak hazırlanıyor. Kullanıcının sık dinlediği parçaların yer aldığı liste zaman içerisinde yeni parçalarla güncelleniyor.

Son olarak Podcast’leri kayıt ederek dinleyebileceğiniz Sakla seçeneği, Podcast menüsüne tek tuşla gidebilme, müzik kütüphanesinde sürükleme yoluyla geçişler güncelleme içerisinde yer alıyor. Henüz güncellemenin ne zaman dağıtılacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13130 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, spotify ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim