Anlık Bildirim

TP-LINK'den kablosuz bağlantınızın mesafesini artıracak iki yeni cihaz

Çok odalı ev veya ofislerde bir uçtan diğer uca kablosuz bağlantıyı ulaştırabilmek sorun oluyor. TP-LINK bu sorunları aşmak için geniş kapsama alanına sahip iki yeni mesafe artırıcı geliştirdi.


Ağ ekipmanları konusunda dünya lideri firmalardan birisi olan TP-LINK, bulunduğu ortamda kablosuz bağlantısının mesafesinden memnun olmayan kullanıcılara yönelik iki yeni mesafe artırıcı cihaz duyurdu. TP-LINK RE580D modeli masaüstü kullanımı için idealken, TP-LINK RE450 modeli ise prize takılabilir tarzda geliştirilmiş. 

TP-LINK RE580D modeli 802.11 ac standardını desteklerken, çift bant anten teknolojisi ile 2.4GHz bandında 600Mbps hızlarına, 5GHz bandında ise 1300Mbps hızlarına erişebiliyor. Cihazda 3 adet çift bant anten ve 700mW yüksek güçlü amplifikatör ile 3000 metrekareye kadar bir alan kapsama altına alınabiliyor. Bu sayede sinyaller binalarda çok fazla engele takılmıyor.  Çift çekirdekli 1GHz saat hızında bir işlemci taşıyan cihazın arka kısmında 5 adet Gb Ethernet RJ45 portu ve mesafe artırıcı buton yer alıyor. Modelin fiyatı 150$ olarak belirlenmiş. 

RE450 AC1750 mesafe artırıcı ise 2.4GHz bandında 450Mbps hızlarına, 5GHz bandında ise 1300Mbps hızlarına erişebiliyor. Bu cihazda bir adet Gb Ethernet portu yer alırken, 3 adet ayarlanabilir harici anten ile kapsama alanı artırılabiliyor. Model 120$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 
TP-LINK'den kablosuz bağlantınızın mesafesini artıracak iki yeni cihaz
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim