Telif hakkı barındıran içeriklerin kopyalanması konusunda koruyucu firmaların büyük girişimleri var ve bu girişimlerin odak noktası Google'ın arama sonuçlarına yönelik oluyor. Çünkü kopya içerik sunan siteler Google aramalarında kolayca karşımıza çıkabiliyor.
ABD müzik piyasası fikri hak koruyucu kurumu RIAA, Google ile yapılan işbirliği sonucu, hak ihlali yapan sitelerin arama sonuçlarından kaldırılması için devamlı olarak talepte bulunuyor. Mayıs 2011 tarihinden bu yana kurumun Google'a yaptığı taleplerin toplam sayısının 10 milyona ulaştığı belirtildi. Bu taleplerin hepsi de olumlu işlem gördü.
Taleplerin arasında MP3 arama sitelerine ve dosya arama sitelerine verilen linkler ağırlıkta. En çok talep ise 31 Ocak itibariyle yapılmış.
Uzmanlar bu girişimin kopya içerik konusunda bir nebze önleyici olduğunu belirtse de köstebek oyunu gibi korsanların bir delikte vurulsa da sonra başka bir delikten kafasını çıkardığını dile getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
1 yaz kısa süre kullanım için ideal,
Hawli
Çok eğlenceli görünüyor :))
Baya eğlenceli görünüyor :)
Eğlenceli görünüyor
mars için birebir :)
Son derece farklı bir alet :D
çöp
türkiyede satılmıyor mu daha?
@ccguven evine giren surilere yemek olmuş ilk işleri yemek değilmiş...
Yine mi piramit ( sürekli gördüğüm masonik sembolleri vurguluyorum, istatistikleri bilelim, yerlileriyle iş yapmayalım )
Yurtdışı fiyatı bile 9k olunca insanın hevesi kaçıyor
Benim oğlana alayım bi tane
Efsane Türkiye’ye gelse alırım..
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
Mukemmel bir silah acaba ne kadar hızlı atıyor. [resim] [resim]
Fiyat makul olsa efsane olur gerçekten ya.
Vay bee, bu cihaz xiaomi çıktı ben de diyordum kim üretmiş..
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über