Anlık Bildirim

Fotogerçekçi Türk oyunu Black State’e DLSS 3 ve Ray Tracing ekleniyor

Yerli oyun stüdyosu Motion Blur, AAA kalitede tek oyunculu TPS aksiyon nişancı oyunu Black State’i Nvidia’nın DLSS 3, Reflex ve Ray Tracing teknolojileriyle harmanlayacak.
AAA kaliteli Türk oyunu Black State’e RTX teknolojileri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Yerli oyun stüdyosu Motion Blur tarafından geçtiğimiz ay ilk defa duyurulan büyük bütçeli tek oyunculu TPS aksiyon nişancı oyunu Black State için kısa bir süre önce Nvidia RTX fragmanı yayınlandı. Black State için yayınlanan ilk fragman zaten etkileyiciydi ancak RTX teknolojileriyle harmanlanan ve fotogerçekçi sahnelere kavuşan RTX fragmanı, görsel anlamda daha fazlasını sunuyor.

Black State, DLSS 3 ve Ray Tracing ile gelecek

AAA kaliteli Türk oyunu Black State’e RTX teknolojileri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Black State için yayınlanan 'RTX Announce' fragmanı görsel anlamda Türkiye’den çıkan en iyi işin bu oyun olacağını şimdiden gözler önüne seriyor. Aydınlatmalar, yansımalar ve ayrıntılar neredeyse fotogerçekçi kalitede. DLSS 3, Reflex ve Ray Tracing teknolojileri ile harmanlanacak olan Black State, görsel anlamda olduğu kadar esasında vadettikleriyle de Türk oyun dünyası için oldukça önemli bir iş olacak.

Black State neler sunacak?

Black State, hikaye odaklı, tek oyunculu, TPS bakış açısından aksiyon nişancı türünde AAA kalitede bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyundaki karakterimiz eski bir asker ve gizemli bir grup olan Architects'ler tarafından gizemli bir göreve çağrılıyor. Buradaki amacımız ise esir düşen bilim insanını kurtarmak. Bu süreçte kapıların neden olduğu gizemi de çözmek gerekecek. Kapılardaki gizem de ne? dediğinizi duyar gibiyim. Bunu daha iyi anlamak için hemen üstteki ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

AAA kaliteli Türk oyunu Black State’e RTX teknolojileri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Oyunda kendisini benzerlerinden ayıran yepyeni bir gerçek zamanlı kapı mekaniği bulunuyor. Bu, herhangi bir yükleme ekranı olmadan bölümler arası geçiş yapılmasını sağlayan yepyeni bir özellik. Bu kapılar dinamik ve tekrarsız bir oyun deneyimi sağlamak için kullanılacak zira kapıların nereye açılacağı belirsiz olacak.

 

AAA kaliteli Türk oyunu Black State’e RTX teknolojileri ekleniyor Tam Boyutta Gör
Unreal Engine 5 üstünde geliştirilen Black State, sadece fotoğraf gibi görünen sahnelerden oluşmuyor ve oyunda bol silah çeşitliliğinin yanında bolca da yakın dövüş ve animasyonları bulunuyor. Oyunda ayrıca boss savaşları da yer alıyor. Şimdilik Black State için bir çıkış tarihi yok ancak oyun PC platformuna Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim