Anlık Bildirim

AirPods 4 Türkiye fiyatları belli oldu

Apple AirPods 4 ve Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 tam kablosuz kulaklık modelleri ülkemizde ön siparişe açılıyor. İki modelin fiyatları da belli oldu. 
AirPods 4 Tam Boyutta Gör
Apple’ın yeni kablosuz kulaklık modelleri AirPods 4 ve Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 ülkemizde ön siparişe başlıyor. Aynı isme sahip olsa da iki versiyon arasında aktif gürültü engelleme gibi önemli bir fark var.

AirPods 4 Türkiye fiyatı

Apple AirPods 4. nesil tam kablosuz kulaklık modeli ülkemizde 5779TL fiyat etiketi ile ön siparişe başlayacak. Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 modeli ise 7999TL fiyat etiketine sahip. Ön siparişler 20 Eylül tarihinde açılıyor.

Apple AirPods 2024 modeli Apple H2 ses yongası ile gelirken orijinal versiyonda yazılımsal gürültü engelleme, USB Tip-C girişli şarj kutusu özellikleri yer alırken üst versiyonda ise aktif gürültü engelleme ve şarj kutusunda kablosuz şarj yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Iphone ile çok entegre çalışıyor ve çok rahat. Huawei kulaklıklarda aynı performansı yakalıyor fakat iphone kullanıyorsanız airpods almak gerekiyor.
Yorumu gör »
iskelet123
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15236 kez okundu.
36 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Event, airpods 4 ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim