Anlık Bildirim

Apple, sessiz sedasız AirPods kutusundan kabloyu çıkardı!

Apple, iPhone 16 modelleriyle birlikte Apple Watch Series 10 ve AirPods 4'ü de tanıttı. İki farklı versiyonla gelen yeni AirPods'un kutusundan USB-C kablosu çıkmıyor.
apple airpods 4 kutusundan kablo çıkmıyor Tam Boyutta Gör
Apple, Glowtime etkinliğinde iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modellerini, Apple Watch Series 10’u ve AirPods 4’ü tanıttı. AirPods serisi, AirPods 2 ve AirPods 3'ün yerini alan iki yeni AirPods 4 versiyonuyla güncellendi. Yeni AirPods'lar yeni tasarıma, geliştirilmiş sese ve aktif gürültü engelleme özelliğine (daha pahalı modelde) sahip. Ancak, Apple’ın bahsetmediği bir şey var: AirPods 4’ün kutusundan kablo çıkmıyor!

AirPods 4’ün kutusundan USB-C kablo çıkmıyor!

Apple, bahsetmedi ancak tüm AirPods modellerini karşılaştıran sayfada ilginç bir detay var. Yeni AirPods 4’ün kutusundan USB-C kablo çıkmayacak. İlk kez AirPods alacak veya en yeni modeli seçecek olan bir kişi, USB-C şarj kablosunu ayrıca satın alacak. Bu değişiklik şu an için diğer AirPods modellerini (USB-C ile güncellenen AirPods Max dahil) etkilemiyor.

Neyse ki yeni iPhone 16 modellerinin kutusundan USB-C kablo (1 metre) çıkacak. Muhtemelen gelecek yıl iPhone 17 serisini alanlar yalnızca cihazla karşılaşacak. Bu arada Apple, Türkiye’de de iPhone 16’ları hemen satışa sunacak. iPhone 16 ve iPhone 16 Pro’lar, 13 Eylül’de ön siparişe, 20 Eylül’de satışa sunulacak.

AirPods 4 fiyatı ne kadar?

AirPods 4, Türkiye'de 20 Eylül'de ön siparişe, 27 Eylül'de satışa sunulacak. AirPods 4, iki versiyonla geliyor; standart model 5.779 TL, aktif gürültü engelleme özellikli model 7.999 TL fiyat etiketine sahip.

Kaynakça https://www.apple.com/tr/shop/buy-airpods/airpods-4 https://9to5mac.com/2024/09/09/airpods-4-usb-c-cable-box/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2954 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Event, airpods 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim