Anlık Bildirim

Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

Amazon'da Prime Day 2024 indirimleri başladı. Prime üyelerine özel Prime Day indirimleri 22 Temmuz'a kadar sürecek. Prime Day indirimine giren ürünler burada.    
Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar! Tam Boyutta Gör
Amazon’un Prime üyelerine özel yılın en büyük kampanyası Prime Day indirimleri başladı. Tüm dünyada aynı anda başlayan Prime Day indirimleri 22 Temmuz’a kadar devam edecek. Prime Day bu yıl dünyada 10’uncu, Türkiye’de ise 5’inci kez düzenleniyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Prime üyelerini büyük indirimler bekliyor.

Prime Day kapsamında elektronikten mutfağa, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde 300 bini aşkın üründe indirimli fiyatlar sunuluyor. Prime Day indirimlerinden yalnızca Prime üyeleri faydalanabiliyor.

İndirimli ürünler için: Prime Day

Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatarak hem indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı hem de ücretsiz hızlı kargo avantajı elde edebilirsiniz. 2024 sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor. Daha önce Prime’ı denememiş kullanıcılar 30 gün boyunca ücretsiz Prime üyeliği başlatabilir.

İndirimli ürünler için: Prime Day

Prime Day indirimleri ne zaman sona erecek?

Amazon’un Prime Day indirimleri 16 Temmuz 00.00'da başladı, 22 Temmuz 23.00'te sona erecek.

Prime Day kampanyaları neler?

  • Prime Day'de kampanya sonuna kadar devam edecek uzun süreli indirimler, her gün yenilenen indirimler ve belirli saatler aralığında geçerli kısa süreli Flaş Fırsatlar olacak.
  • Çok Al & Az Öde kapsamında seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri siparişlerde tüm indirimlere ek olarak anında %10 indirim uygulanıyor.
  • Prime Day boyunca satın aldığınız ürünlerin fiyatı 22 Temmuz'a kadar sizin aldığınız fiyatın altına düşerse aradaki fark Amazon hesabınıza iade edilecek. Ürün sayfasında "Prime Day" görseli bulunan ve satıcısının Amazon.com.tr olduğu tüm ürünlerde fiyat farkı iadesi alabilirsiniz. Böylelikle satın almadan önce "Fiyatı daha da düşer mi?" endişeniz olmaz.
  • İş Bankası müşterileri 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Maxipuan üstelik 500 TL’ye kadar Maxipuan kazanma fırsatı yakalıyor. 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında Maximum kart ile yapacağınız 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 300 TL indirim uygulanıyor. İş Bankası müşterileri 15 – 25 Temmuz tarihleri arasındaki siparişlerinde vade farkız 9 taksit fırsatı elde ediyor. Maximiles Black müşterileri ise Eylül sonuna kadarki Amazon Prime üyelik ücreti harcamalarında her ay 39 TL iade alıyor.
  • Seçili ürünlerde Akbank Axess, HSBC Advantage, Garanti Bonus, İşbank Maximum, Finansbank Cardfinans, Halkbank Paraf ve Ziraat Bankası Bankkartcombo kartları ile yapılan harcamalarda 12 aya varan vade farksız taksit seçeneği sunuluyor.

İndirimli ürünler için: Prime Day

Prime üyeliğinin avantajları neler?

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
  • Prime’a özel indirimler: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 500 TL ve üzerindeki alışverişlerinde yüzde 10 indirim kazanıyor.
  • Seçili ürünlerde 12 aya varan taksit fırsatı: Amazon.com.tr müşterileri, 1 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında, seçili ürünlerde, 12 aya varan taksit seçeneklerinden faydalanabiliyor.
  • Prime Video: Amazon Prime üyeleri, ücretsiz Prime Video üyeliğiyle ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Düğüm” de dâhil birçok yerli ve yabancı Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da Prime Video uygulaması aracılığıyla erişebiliyor.
  • Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32040 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, prime day ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim