Uygulama ile Aç

Android Automotive sistemi motosikletlere geliyor

Motosiklet üreticisi KTM, Android Automotive işletim sisteminin artık motosikletlerde kullanıldığını duyurdu. Peki, Android Auto motosikletlere neler getirecek?

Off-road / enduro motosikletleriyle tanınan KTM, motosikletler için yeni dokunmatik ekranlı gösterge panellerinin yanı sıra güncel donanımda Android Automotive sisteminin kullanıldığını duyurdu. Bu işletim sistemi, navigasyon, daha fazla uygulama ve kablosuz güncelleme gibi gelişmiş işlevlere olanak sağlıyor.

Ayrıca bkz.

Motosiklet satışları yaz dönemini rekorla tamamladı

KTM, motosikletlerinde kullanmaya başladı

Akıllı telefondan yansıtılan platform olan Android Auto, bazı motosikletlerde yıllardır mevcut ancak Android Automotive işletim sisteminin kullanılması daha iyi ve daha güvenli bir seçenek olabilir. Android Auto, kablolu çalışırken bile ara sıra bağlantı sorunları yaşatabiliyor; bu sorunu gidermek özellikle motosikletlerde çok tehlikeli.

KTM'nin motosikletler için yeni Android Automotive gösterge panelleri dikey ve yatay düzende geliyor. Premium motosikletlerde görmeye başlayacağız. Yalnız, arabalardaki Android Automotive ile farklı olacak gibi görünüyor çünkü Play Store ve Google uygulamaları ve hizmetlerinden hiç bahsedilmemiş.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör