Uygulama ile Aç

Google Pixel 9a'nın tasarımı ortaya çıktı: Kamera çıkıntısı oldukça azalıyor

Google Pixel 9 serisinin ardından, serinin en uygun fiyatlı modeli Pixel 9a ilk defa ortaya çıktı. Kamera tasarımı değişen ve çıkıntının oldukça azaltıldığı telefon nasıl görünüyor?

Yakın zamanda tanıtılan Google Pixel 9 serisinden sonra şimdi de, serinin en uygun fiyatlı modeli Pixel 9a ilk defa ortaya çıktı.

Google Pixel 9a'nın tasarımı ortaya çıktı

Önden bakıldığında telefon, düz ekranı ve kamera deliğiyle Pixel 9 serisine benziyor ancak diğer Pixel 9 modellerinden daha kalın çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Telefonun kenarları da yeni tasarım trendine uygun olarak daha düz hale getirilmiş. Mat renkli kenarlar alüminyumdan yapılmış gibi görünüyor.

Arka tarafta, yan yana dizilmiş iki lensten oluşan kamera adası yer alıyor. Kameraların, Pixel 8a'nın aksine çok az çıkıntılı olduğu göze çarpıyor. Ayrıca, Pixel 8a'da yer alan çıkıntılı kamera şeridinin ortadan kalktığı görülüyor.

Ayrıca bkz.

Xiaomi de üçe katlanabilir akıllı telefon yarışına katılıyor

Sızıntıyı yapan kaynak, telefonun sene sonuna doğru piyasaya çıkacağını ve dört renk seçeneğine sahip olacağını söylüyor. Cihazın, Google'ın yeni Tensor G4 yonga setiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş