Uygulama ile Aç

Intel'in oyun optimizasyon özelliği daha fazla oyuna geliyor

Intel Raptor Lake Refresh işlemciler ile tanıtılan Intel Application Optimization teknolojisi (APO), artık 26 oyunda mevcut. Ancak yalnızca Kilitsiz K veya KF SKU işlemcileri kapsayabilir.

Intel, geçtiğimiz yıl tanıtılan Intel Application Optimization (APO) özelliğini daha fazla oyuna getiriyor. Hatırlayanlar olacaktır, günümüzde 12. ve 13.nesil işlemcilerle de çalışan bu özellik, daha öncesinde yalnızca 14.nesil işlemciler ile sınırlandırılmıştı. Popüler araç, son güncellemeye göre artık 12 oyun daha destekleyecek.

Intel'in oyun optimizasyon özelliği daha fazla oyuna geliyor

Hatırlatma olarak, Application Optimization, Dynamic Tuning teknolojisi çerçevesinde, iş parçacığı planlamasını optimize eden ve uygulama kaynak planlamasını gerçek zamanlı olarak yönlendiren yeni bir yazılım çözümü. Bu araç belirli programları otomatik olarak algılıyor ve uygulama kaynaklarını gerçek zamanlı olarak yönlendirerek iş parçacığı zamanlamasını ve uygulama iş parçacığını optimize ediyor. Böylece oyunlarda performans artışı elde ediyorsunuz.

Intel'den yapılan açıklamaya göre uygulama artık, Dreams Three Kingdoms 2, F1 22, Final Fantasy XIV Endwalker, Guardians of the Galaxy, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, Serious Sam 4, Strange Brigade, Watch Dogs: Legion, World of Tanks ve World War Z olmak üzere 12 oyunu daha destekliyor. Desteklenen tüm oyunlara hemen aşadağıdan göz atabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Intel Core Ultra 200S işlemciler tanıtıldı: İşte fiyat ve dahası

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Intel APO, şu anda yalnızca 12., 13. ve 14. nesil Intel işlemcileri destekliyor ve birçok kullanıcı performans artışından yararlanabiliyor. Ancak yalnızca Core Ultra 200S (Ultra 7 ve Ultra 9) ve 14. nesil Core i7 ve Core i9 CPU'larla kusursuz bir şekilde çalıştığını hatırlatalım.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör