Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi kullanıcıları üzecek

Samsung Galaxy S25 serisinin pil kapasitesiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, telefonlar geçtiğimiz seneki modellerle aynı pil kapasitesine sahip olacak ancak önemli ölçüde incelecek.

Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S25 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonların pil kapasitesiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Batarya kapasitesi değişmeyecek

Sızıntı kaynağı Ice Universe'e göre Galaxy S25 serisindeki pil kapasiteleri değişmeyecek. Buna göre, Galaxy S25 4000 mAh, S25 Plus 4900 mAh ve S25 Ultra 5000 mAh kapasitede pile sahip olacak. Dolayısıyla batarya kapasitesinin artmasını bekleyen kullanıcılar hayal kırıklığına uğrayacak. Yine de, daha verimli işlemci sayesinde pil ömründe artış gerçekleşmesi yüksek ihtimal.

Ancak aynı kaynak, pil kapasitesinin değişmemesine rağmen telefonların dikkate değer ölçüde (0,4mm) inceleceğini söylüyor. Buna göre Galaxy S25 7,2 mm ile en ince amiral gemisi telefonlardan biri olacak. Galaxy S25 Ultra ise 8,2 mm kalınlıkta olacak.

Ice Universe ayrıca Galaxy S25 serisinin kamera çıkıntısının rakiplerinden çok daha az olacağını belirtiyor. Kaynağın iddiasına göre, Galaxy S25 Ultra sadece 2,4 mm kamera çıkıntısına sahip olacak. Bu değer, iPhone 16 Pro Max'te 4,3 mm düzeyinde. Galaxy S25'te ise kamera çıkıntısı daha da az (1,8mm) olacak.

Ayrıca bkz.

Samsung, 2025'te yuvarlanabilir ekranlı telefonunu tanıtabilir

Şimdiye kadar sızıntılar, Galaxy S25'in tasarımı, ekranı, kamerası ve pil kapasitesi hakkında ayrıntılar ortaya çıktı. Ancak, Ultra dışındaki modeller için Snapdragon 8 Gen 4 mü yoksa Exynos 2500 mü kullanılacağı henüz bilinmiyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
26 Yorumun Tamamını Gör