Uygulama ile Aç

Tecno Phantom V Flip2 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Tecno'nun yeni katlanabilir akıllı telefonu Phantom V Flip2 5G, iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. İşte katlanabilir telefon sektöründe rekabeti artıracak cihazın özellikleri ve fiyatı:

Tecno, katlanabilir telefon sektöründe rekabeti artırıyor. Motorola Razr 50 gibi cihazlarla rekabet etmeyi ve Samsung Galaxy Z Flip 6'ya daha uygun fiyatlı bir alternatif sunmayı amaçlayan şirket, yeni kapaklı katlanabilir akıllı telefonu olan Phantom V Flip2'yi tanıttı.

Ayrıca bkz.

Motorola Razr 50s, HDR10+ sertifikasıyla ilk kez ortaya çıktı

İşte Tecno Phantom V Flip2 5G'nin özellikleri ve fiyatı:

Tecno Phantom V Flip2, 2.000'den fazla uygulamayı destekleyen özelleştirilebilir 3,64 inçlik bir kapak ekranına sahip ve telefonu açmaya gerek kalmadan temel işlevlere hızlı bir erişim sağlamakta. 400.000 katlamaya dayanacak şekilde tasarlanmış havacılık sınıfı çelik menteşe ile gelen V Flip2, ayrıca 30 ila 150 derece arasında katlama açılarını destekleyerek çeşitli kullanım senaryoları için de esneklik sağlar.

Tecno Phantom V Flip2, 23 Eylül'den itibaren Afrika'da satışa sunulacak ve ardından Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Latin Amerika'da piyasaya sürülecek. 699 Dolar ile satışa sunulan cihaz, ayrıca Traverten Yeşili ve Ay Tozu Grisi renk seçenekleriyle sunulmakta. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör