Uygulama ile Aç

Xbox Game Pass eklenecek ve çıkacak yeni oyunlar açıklandı

Eylül ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar belli oldu. Paylaşılan listede Frostpunk 2 dahil olmak üzere 3 yeni oyun ve oyun içi hediyeler bulunuyor.

Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass servisi, her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda platformun sürekli olarak güncellendiğine tanık oluyoruz. Son olarak Eylül ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak yeni oyunlar belli oldu. Gelin bu oyunlara ve tarihlere hep birlikte göz atalım.

Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar

Kaçıranlar için Eylül ayının başında Xbox Game Pass kütüphanesine Star Trucker, Age of Myhology: Retold ve Train Sim World 5 başta olmak üzere 5 yeni oyun eklenmişti. Microsoft'un paylaştığı listeye göre, 24 Eylül'e kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 3 yeni oyun daha olacak. Bunlar sırasıyla Wargroove 2, Frostpunk 2 ve Ara: History Untold. Tüm oyunlar ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca bkz.

Starfield, Diablo 4 ve daha fazlası temel Game Pass'ten ayrılıyor

Ayrıca Eylül ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, 30 Eylül'de platformdan kaldırılacak oyunlar da bulunuyor. Bunlar ise sırasıyla Gotham Knights, Let’s Build a Zoo, Loop Hero, My Time At Portia, PAW Patrol Grand Prix, Pheonix Wright: Ace Attorney Trilogy, The Walking Dead: The Complete First Season, The Walking Dead: Season Two ve Valheim olacak.

Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

DLC / Oyun Güncellemeleri

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör