Anlık Bildirim

Android 15 Beta 3, kullanıma sunuldu: İşte gelen yenilikler

Android 15 Beta 3, bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Görsel iyileştirmelere odaklanan yeni sürüm, gizlilik ve güvenlik için de bazı yeni özelliklere yer vermekte. İşte detaylar:
Android 15 Beta 3, kullanıma sunuldu: İşte gelen yenilikler Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Google, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beklenen Android 15 işletim sisteminin 2. beta sürümünü yayınlamıştı. Yakın zamanlı yeni bir rapora göreyse Google, bugün 3. beta sürümünü yayınlamaya başladı.

İşte Android 15 Beta 3 ile gelen yenilikler:

Android 15 Beta 3, kullanıma sunuldu: İşte gelen yenilikler Tam Boyutta Gör
Android 15 Beta 3 ile gelen özelliklerden biri yeniden tasarlanan bir duvar kağıdı düzenleyicisi. Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere yeni düzenleyici ile Pixel Fold'da iç ve dış ekranın önizlemesini ayrı ayrı görüntüleyebileceksiniz.

Yeni beta sürümü ile ses yayınlama ekranındaki "Hoparlörler ve ekranlar" etiketi kaldırıldı. Ayrıca ekran zaman aşımı seçeneklerine bir yenisi eklendi. Böylece cihazınızı kullanmıyorsanız ekranınız otomatik olarak kapatmanıza olanak tanıyan yeni bir uyarlanabilir zaman aşımı seçeneği eklendi.

Android 15 Beta 3, kullanıma sunuldu: İşte gelen yenilikler Tam Boyutta Gör
Gelen yeni özelliklerden biri de ses menüsü ile ilgili. Zira yukarıdaki görselde de görüldüğü üzere artık ses menüsü, simge durumuna küçültülemiyor. Çoğunlukla görsel odaklı gelen yeni özellikler arasında ayrıca Ekran'da renk kontrastı tercihlerinin kısayolu, yeniden tasarlanan ekran görüntüsü önizlemesi, uzun uygulama adlarını gösterme ve daha belirgin Arama Çevresi kapatma seçeneği gibi özellikler de bulunmakta.
Android 15 Beta 3, kullanıma sunuldu: İşte gelen yenilikler Tam Boyutta Gör
Android 15 Beta 3 gelen özelliklerden sonuncusu ise güvenlik ile ilgili. Yukarıdaki görselde de görüldüğü üzere kullanıma sunulan canlı tehdit koruması, sizi veya cihazınızı tanımlamadan bazı uygulama veya web sayfası bilgilerini kontrol için Google'a gönderir. Ancak Google, tarama etkinliğinizi görmek, izlemek veya günlüğe kaydetmek için Android Güvenli Tarama verilerini kullanamaz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim