Anlık Bildirim

Android Automotive sistemi motosikletlere geliyor

Motosiklet üreticisi KTM, Android Automotive işletim sisteminin artık motosikletlerde kullanıldığını duyurdu. Peki, Android Auto motosikletlere neler getirecek? 
Android Automotive motosiklet Tam Boyutta Gör
Off-road / enduro motosikletleriyle tanınan KTM, motosikletler için yeni dokunmatik ekranlı gösterge panellerinin yanı sıra güncel donanımda Android Automotive sisteminin kullanıldığını duyurdu. Bu işletim sistemi, navigasyon, daha fazla uygulama ve kablosuz güncelleme gibi gelişmiş işlevlere olanak sağlıyor.

KTM, motosikletlerinde kullanmaya başladı

KTM motosiklet Tam Boyutta Gör
Akıllı telefondan yansıtılan platform olan Android Auto, bazı motosikletlerde yıllardır mevcut ancak Android Automotive işletim sisteminin kullanılması daha iyi ve daha güvenli bir seçenek olabilir. Android Auto, kablolu çalışırken bile ara sıra bağlantı sorunları yaşatabiliyor; bu sorunu gidermek özellikle motosikletlerde çok tehlikeli.

KTM'nin motosikletler için yeni Android Automotive gösterge panelleri dikey ve yatay düzende geliyor. Premium motosikletlerde görmeye başlayacağız. Yalnız, arabalardaki Android Automotive ile farklı olacak gibi görünüyor çünkü Play Store ve Google uygulamaları ve hizmetlerinden hiç bahsedilmemiş.

Kaynakça https://press.ktm.com/news-ktm-takes-its-on-bike-hmi-experience-to-another-level-with-new-tft-displays?id=206497 https://9to5google.com/2024/10/11/android-automotive-motorcycles/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim