Anlık Bildirim

Apple Intelligence, iOS 18'in ilk lansmanını kaçırabilir

Apple'ın yakında piyasaya süreceği yapay zeka özellikleri (Apple Intelligence) beklenenden daha geç gelebilir. Bu durum, hataları düzeltmek için şirkete daha fazla zaman kazandıracak.
Apple Intelligence, iOS 18'in ilk lansmanını kaçırabilir Tam Boyutta Gör
Apple Intelligence'ın iOS 18.0'da yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bazı spekülasyonların ardından Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın yeni özellikleri Ekim ayında yayınlanması beklenen iOS 18.1'e kadar erteleyeceğini söyledi.

Apple Intelligence, iOS 18.1 beta sürümü ile yayınlanacak

Gurman'a göre Apple, Apple Intelligence'ı resmi olarak iOS 18.1'e erteleyecek ancak bazı özelliklere sahip bir geliştirici beta sürümü bu hafta iPhone ve iPad kullanıcıları için yayınlanacak. Ancak yeni Siri gibi bazı özelliklerin önümüzdeki bahara kadar yayınlanması beklenmiyor.

Bu yeni raporla birlikte, Apple Intelligence özelliklerinin Eylül ayındaki iPhone 16 modelleri de dahil olmak üzere iOS ve iPadOS 18.0 ile birlikte kullanılamayacak. Apple Intelligence'ın iPhone 16 modellerinin satışlarında artış sağlaması bekleniyor.

Gurman, Apple'ın iOS ve iPadOS 18.0'ın geliştirmelerini temmuz sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğini, Apple Intelligence'ın 18.1'e ertelenmesinin şirketin hata düzeltmeleri ve kararlılığa daha fazla zaman ayırmasına olanak tanıyacağını belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim