Anlık Bildirim

Apple, M4 iPad Pro için yeni iPadOS 18 güncellemesi yayınlayacak

Apple, bu haftanın başlarında iOS 18 ile birlikte iPadOS 18 güncellemesini verdi. Ancak, yeni iPadOS sürümü, bazı M4 iPad Pro'ları kullanılamaz hale getirdi. Neyse ki sorunu çözen güncelleme yolda.
apple m4 ipad pro ipados 18 hata düzeltmesi Tam Boyutta Gör
Apple, iPadOS 18’e güncellendikten sonra M4 iPad Pro modellerini etkileyen hatayı kabul etti. Apple, az sayıda kullanıcının etkilendiğini ve iPad’lerin açılmamasına neden olduğunu söyledi. Bu bağlamda M4 işlemcili iPad Pro’ya özel bir güncelleme geleceği söyleniyor.

M4 iPad Pro için yeni iPadOS 18 güncellemesi yolda

Apple, bir düzeltme üzerinde çalışıyor olsa da kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair bir bilgi yok. Şimdilik M4 iPad’i henüz güncellememiş olanlar iPadOS 17’de kalmak zorunda. Apple, güncelleyenlere cihazı sıfırlamalarını öneriyor ancak kullanıcılar, güncelleme sırasında kapanan iPad Pro M4’ün yazılımını bilgisayarla da geri yükleyemediklerini söylüyor.

iPadOS 18, iPad’lere Hesap Makinesi’ni getiriyor. Yeni iPadOS sürümü, uygulama simgeleri için yeni görünüm, uygulamaları kilitleme ve gizleme, yeni Denetim Merkezi, yenilenen Fotoğraflar uygulaması, yeni Mesajlar özellikleri, oyun modu, yeni Safari özellikleri, ayrı Parolalar uygulamasını getiriyor. Güncelleme, iPad mini 5. nesil ve daha yeni modellere yüklenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim