Anlık Bildirim

Apple’ın ilginç yeni cihazı tedarik zincirinde ortaya çıktı

Gelecek dönemde Apple’ın ürün yelpazesinde yer alması muhtemel bir cihaz Çin’de testlere başladı. Firma iPad ve HomePod karışımı ilginç bir ürün geliştiriyor.   
Apple Tam Boyutta Gör
Teknoloji dünyasında yıllar önce başlayan akıllı hoparlör fırtınası son dönemde biraz duruldu. Bir ara ekranlı akıllı hoparlör hamlesi yapılsa da Meta’nın iptal edilen Portal serisi gibi pek tutulmadı. Apple yeniden bu alanda şans yaratma peşinde.

iPad ve HomePod melezi

Kaynakların verdiği bilgilere göre firma iPad ve HomePod melezi bir cihaz prototipi test ediyor. Masa üstü robotu da denebilen bu cihazın alt kısmında hoparlör yer alırken, bir robot kol uzantısında ekran mevcut.

Çin’in Hongzhun bölgesindeki üretim tesislerinde tespit edilen prototip cihazın bu bölgede geliştirileceği ve üretileceği belirtiliyor. Tesisler önemli bir noktada zira iPhone üretiminin kilit bileşenlerini de tedarik ediyor.

Apple’ın mutfak gibi alanlarda kullanılmasını istediği cihaz henüz kalite onayı almadı. Bu bakımdan kesin olarak piyasaya çıkacağını söyleyemeyiz. Firmanın önceki projeleri gibi rafa kalkma ihtimali de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim