Anlık Bildirim

Bioshock filmiden yeni bilgiler: Netflix, bütçeyi azalttı

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden olan Bioshock, yakında sinema severlerle buluşacak. Netflix tarafından geliştirilen Bioshock filminden SDCC etkinliğinde yeni bilgiler geldi.
BioShock Tam Boyutta Gör
2007 yılında hayatımıza giren BioShock, kısa sürede oyun dünyasının en başarılı serilerinden biri olmayı başarmıştı. Seri, yıllar içerisinde birçok yapımı ile oyuncularla buluşsa da geçtiğimiz yıllarda BioShock markası altında herhangi bir proje ile karşılaşmadık. Seri için yeni bir oyun üzerinde çalışılsa da Netflix, BioShock için başka bir proje geliştiriyor. 

BioShock filminin bütçesi düşürüldü

Geçtiğimiz yıllarda Netflix, BioShock filmi için çalışmalara başlamıştı. Açlık Oyunları serisinin yönetmeni Francis Lawrence tarafından yönetilecek olan proje, San Diego Comic-Con etkinliğinde yer aldı. Etkinlikten gelen bilgilere göre Netflix’te yaşanan liderlik değişikliklerinin ardından firma, filmin bütçesini düşürmeye karar vermiş.

Geçtiğimiz yıllarda devasa bir proje olarak geliştirilen BioShock filmi, strateji değişikliği sonrası çok daha farklı bir proje olacak. Yapımcı Roy Lee’nin açıklamasına göre bütçe değişikliği sonrası film, daha kişisel bir hikâyeye sahip olacak. Filmin bütçe değişikliği kötü bir haber olsa da BioShock’un daha kişisel bir hikâyeye yer vermesi, hayranların hoşuna gidecektir. Film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi ancak Netflix, önümüzdeki aylarda proje hakkında yeni detaylar paylaşacaktır.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim