Anlık Bildirim

Bir dönemin sonu: iPhone 16'nın kutusunda çıkartmalar olmayacak

Apple, iPhone 16'nın kutularında Apple çıkartmalarının olmayacağını doğruladı. Şirket, çıkartmaların iPhone 16 alıcılarına yalnızca talep üzerine sunulacağını söylüyor.
Bir dönemin sonu: iPhone 16'nın kutusunda çıkartmalar olmayacak Tam Boyutta Gör
Apple'ın iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modelleri ambalajlarında geleneksel Apple çıkartmaları bulunmayacak. Ancak yine de bu çıkartmaları almak isteyen müşteriler satın alma esnasında Apple Store'dan bu çıkartmaları talep edebilirler.

iPhone 16 serisiyle birlikte artık Apple çıkartmaları alamayacaksınız

Apple çıkartması talep etme seçeneği yalnızca doğrudan Apple Store'dan satın alma yapan müşterilere sunulacak. iPhone 16'larını üçüncü taraf perakendeciler veya operatör ortakları aracılığıyla satın almayı seçenler bu etiketlere erişemeyecek. Benzer şekilde yeni iPhone modellerinin eve teslim siparişlerine de sticker eklenmeyecek.

iPhone 16 ambalajından çıkartmaların kaldırılması kararı, Apple'ın daha geniş kapsamlı çevresel hedeflerinin bir parçası olarak görülüyor. Teknoloji devi, 2030 yılına kadar karbon nötrlüğüne ulaşmayı hedefliyor ve son iPhone modelleriyle bu hedefe doğru önemli adımlar atıyor.

Şirket, iPhone 16 ve iPhone 16 Pro'nun ambalajlarının artık tamamen fiber bazlı olacağını ve bu sayede gelecek yıla kadar ambalajlarından tüm plastiği çıkarma taahhüdünün yerine getirileceğini duyurdu. Ek olarak Apple Vision Pro Şubat ayında piyasaya sürüldüğünde, alıcılar kutunun içinde herhangi bir çıkartma bulunmadığını fark ettiler. Aynı durum, Mayıs ayında tanıtılan yeni iPad Pro ve iPad Air modelleri için de geçerliydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 1 Masaüstü 2 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1923 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iphone 16 pro ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim