Anlık Bildirim

iPhone 17 Air, ultra ince ultra pahalı olacak: İşte beklenen özellikleri

Apple'ın gelecek yıl iPhone 17 serisine yeni bir model eklemesi bekleniyor. Şimdilik iPhone 17 Air olarak anılan cihaz, ultra ince ve ultra pahalı olacak. Peki, teknik özellikleri nasıl olacak?
iphone 17 air teknik özellikleri nasıl olacak Tam Boyutta Gör
iPhone 16 serisinde tasarım değişmediğinden 2025 iPhone modelleri merakla bekleniyor. Birkaç güvenilir kaynak, Apple’ın gelecek yıl farklı tasarımda, önemli ölçüde daha ince bir iPhone 17 modeli tanıtacağını iddia ediyor. iPhone 17 Air olarak gelebileceği söylenen modelin teknik detayları bir kez daha ortaya çıktı.

iPhone 17 Air özellikleri nasıl olacak?

iPhone 17 Air, muhtemelen 6.6 inç ekran, dinamik ada, 48 megapiksel tek arka kamera, 28 megapiksel ön kamera, her şeyden önemlisi Apple tarafından tasarlanmış 5G modeme sahip olacak.  Cihaza TSMC’nin 3 nm işlem sürecinden geçen A19 çip güç verecek. Telefon, Apple Intelligence’ı destekleyeceğinden 8 GB RAM olacak.

İnce iPhone 17 modelinin önceki iPhone modellerine kıyasla daha çekici yeni bir tasarımla geleceği söyleniyor. iPhone 17 Plus’ın yerini alcağı da sıkça dile getiriliyor. Tüm bu bilgileri paylaşan isim Jeff Pu. Apple ürünleri için çoğunlukla doğru bilgi kaynağı olduğunu kanıtlayan bir isim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
15 Kişi Okuyor (2 Üye, 13 Misafir) 2 Masaüstü 13 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1275 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 17, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim