Anlık Bildirim

Bu dizüstü bilgisayarın ekranı sizi takip ediyor

Lenovo’nun yeni konsept dizüstü bilgisayarı Auto Twist AI PC, IFA 2024’te tanıtılan bir teknoloji harikası. Lenovo Auto Twist AI PC kendi kendini açabiliyor ve ekranıyla sizi takip edebiliyor.

Teknoloji dünyasında yeniliklerin sınırı yok. Lenovo, Berlin'deki IFA 2024'te tanıttığı Auto Twist AI PC konsepti ile bu gerçeği bir kez daha gözler önüne seriyor. Ses komutlarıyla yönetilebilen, motorize bir menteşe yapısına sahip bu dizüstü bilgisayar, kendiliğinden katlanabilme ve ekranını kullanıcının hareketlerine göre döndürebilme özellikleriyle öne çıkıyor.

Sizi takip eden Lenovo Auto Twist AI PC

Lenovo Auto Twist AI PC Tam Boyutta Gör
Lenovo’nun bu yeni konsepti, 20 yılı aşkın süredir kullanılan döndürülebilir 2si1 arada laptop tasarımına yeni bir boyut katıyor. Günümüzün çoğu 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarı, 360 derece dönebilen menteşeler sayesinde tablet moduna geçebiliyor. Ancak Lenovo’nun Auto Twist AI PC modeli, eski tip merkez menteşe üzerine dönen tasarımı motorize hale getirerek farklılaşıyor. Cihaz, kullanıcının hareketlerini algılayarak ekranını o yöne döndürme yeteneğiyle fark yaratıyor.

Örneğin, odada dolaşırken ekranın sürekli size dönük kalması özellikle video görüşmelerinde büyük bir kolaylık sağlayabilir. Özellikle bir sunum yapıyorsanız bu tür oto-takip sistemli ekran işe yarayabilir.

Bu dizüstü bilgisayarın ekranı sizi takip ediyor Tam Boyutta Gör
Auto Twist AI sadece bir dönüş mekanizmasından ibaret değil. Aynı zamanda ses komutlarına yanıt veren bir yapıya sahip. Cihaz, kullanıcının sesli talimatlarını birkaç saniye içinde algılayarak, farklı modlar arasında geçiş yapabiliyor. Bu özellik, özellikle fiziksel engellere sahip kullanıcılar için büyük bir kolaylık sunabilir. Lenovo’nun İletişim Direktörü Jeff Witt, bu tür konseptlerin henüz nihai bir amaca hizmet etmeyebileceğini, ancak gelecekteki ürünlerde bu teknolojilerin bazı unsurlarını görebileceğimizi belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim