Anlık Bildirim

Çinliler minik Rolls-Royce yaptı: Fiyatı 2 bin dolar

Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da ortaya çıkan fotoğraflar, Rolls-Royce benzeri bu minik araçların yaklaşık 2 bin dolar fiyatla satıldığını gösteriyor.     
Çinliler minik Rolls-Royce yaptı: Fiyatı 2 bin dolar
Çinli otomobil algısı günümüzde fazlasıyla değişti. Eskiden kopyalamaktan ileriye varamayan kalitesiz otomobilleriyle ünlü olan Çin artık teknoloji ve yazılım önderliğinde köklü üreticileri korkutur hale geldi. Ancak yine de hala ilginç çalışmalar ortaya çıkabiliyor. Karşımızda duran minik Rolls-Royce da bunlardan bir tanesi.

Önden bakıldığında Rolls-Royce Ghost'un minyatürü gibi görünen araçta tıpkı kopyalanan lüks modeldeki gibi dikey şeritlerden oluşan krom panjur dikkat çekiyor. Ön kaputun formu ve kenarlardaki farların şekli de yine lüks markayı anımsatan detaylar arasında yer alıyor. Bunun haricinde tasarımın geneline yuvarlak hatların hakim olduğu araca yandan baktığımızda ise Japonların "kei car" konseptine uyan minik bir gövdeye sahip olduğunu görmekteyiz.

Çinliler minik Rolls-Royce yaptı: Fiyatı 2 bin dolar
Elbette benzerlikler ön tarafla sınırlı kalmamış. Minik bir araç olsa da geriye doğru açılan arka kapıları da ihmal etmemişler. İç mekan ise lüks marka ile benzerlik göstermiyor olsa da ilgi çekici özellikler mevcut. Bitişik iki ekrandan oluşan dijital panel, Mercedes'i anımsatan türbin şekilli havalandırma menfezleri, deri koltuk döşemeleri ve ambiyans aydınlatmayı bu özelliklere örnek gösterebiliriz.

Teknik özellikler belli değil ancak 14 bin yuan yani yaklaşık 2 bin dolara satıldığı belirtiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
56244 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çin, rolls-royce ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim