Anlık Bildirim

En çok satan iPad modelleri açıklandı: Fark açılıyor

Tüketici araştırma ve analiz şirketi CIRP, 2024'ün ikinci çeyreğinde en çok satan iPad modellerini açıkladı. Peki 2024’te en popüler iPad modelleri hangileri oldu? İşte detaylar...
En çok satan iPad modelleri açıklandı: Fark açılıyor Tam Boyutta Gör
Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), kısa süre önce 2024'ün ikinci çeyreğinde en çok satan akıllı telefonları açıklamıştı. Şimdi ise bu yılın ikinci çeyreğinde (Nisan-Haziran) en çok satan iPad modellerini listeledi. Peki 2024’te en popüler iPad modelleri hangileri oldu? Gelin listeye hep birlikte göz atalım... 

iPad Pro açık ara lider

CIRP'nin bugün yayınladığı rapora göre iPad Pro (hem 11 inç hem de 13 inç) son çeyrekte toplam iPad satışlarının %43'ünü oluşturdu. Bu oranın bir önceki yılın aynı çeyreğinde %38 seviyelerinde olduğunu hatırlatalım. Bu arada temel iPad modeli ise bir önceki yıla kıyasla toplam satışların %35'ini temsil ediyor. iPad Air ve iPad Mini ise, bir önceki yıl kaydedilen %15 ve %12'lik orana kıyasla, sırasıyla %12 ve %10 paya sahip oldu.

En çok satan iPad modelleri açıklandı: Fark açılıyor Tam Boyutta Gör
Apple'ın Eylül 2021'den bu yana iPad mini'yi güncellemediğini, ancak iPad Air'ın Mayıs ayında M4 iPad Pro ile birlikte güncellendiğini belirtmekte fayda var. 11 inç ve 13 inç iPad Pro modelleri ise Mayıs 2024'te M4 çip, OLED ekran teknolojisi ve daha ince, daha hafif bir tasarımla güncelledi. Bunun etkisini de sayılar üzerinde açıkça görebiliyoruz.

Ayrıca Apple ürünlerinden alışık olduğumuz üzere, kullanıcıların çoğu mevcut en pahalı, üst düzey modellere yönelmiş durumda. CIRP ise, iPad satışlarının detaylı rakamlarını paylaşmadı. Ancak analistler, iPad'ler için pazar payının bir veya iki çeyrek içinde sabitlenmesini bekliyor. Bu süre içinde, iPad Pro'daki sıçramanın kısa süreli bir olay olup olmadığını da öğrenmiş olacağız. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim