Anlık Bildirim

Ford'dan Türkiye atılımı: Ford F-150, Edge ve Bronco Sport geliyor

Ford’un resmi Türkiye web sitesi ve sosyal hesaplarından yapılan açıklamada “Amerika’daki sıra dışı Ford’lar yakında Türkiye’de!” açıklaması yapıldı. Yeni Ford’lar Türkiye’ye geliyor.
Ford F-150, Edge ve Bronco Sport Türkiye’ye geliyor Tam Boyutta Gör
Otomotiv devi Ford, yakında Türkiye’deki otomobil pazarında daha fazla rol oynamaya başlayacak. Ford’un resmi Türkiye web sitesi ve sosyal hesaplarından yapılan duyuruda “Amerika’daki sıra dışı Ford’lar yakında Türkiye’de!” açıklaması yapıldı. Bu, yeni Ford araçlarının Türkiye’ye geleceğine işaret ediyor.

Ford'dan Türkiye'ye çıkarma

Ford, sıra dışı Ford’lar yakında Türkiye’ye geleceğini söylese de henüz spesifik detaylar vermedi. Bunun yanında gazetesi Emre Özpeynirci ise Ford’un Türkiye planlarını paylaştı. Ford, Türkiye’de halihazırda ticari araçlar kategorisinde lider durumda. Yılın bu zamanına kadar toplamda 47 binden fazla ticari araç satan Ford, otomobil tarafında ise sadece 20 bin araç sattı. Ancak yeni araçlar ile bu durum değişebilir.

Ford F-150, Edge ve Bronco Sport Türkiye’ye geliyor Tam Boyutta Gör
Özpeynirci’ye göre otomotiv devi, bu ay içerisinde Meksika'da üretilen Bronco Sport, ABD'de de üretilen F-150 (F-150 SuperCab XLT) ve Kanada'da üretilen Edge modellerini Türkiye’ye sokacak. Henüz bu araçlar için bir fiyat bilgisi paylaşılmadı ancak bunların yakında belli olacağı belirtiliyor.

Ford, 2025’in ilk çeyreğinde ise Avrupa üretimi elektrikli modeller Explorer ve Capri modellerini satışa sunacak. Yenilenen Puma ve Afrika üretimi yeni Ford Ranger Raptor'da gelecek modeller arasında bulunuyor.

Avrupa’dan ve Afrika’dan gelecek araçlarda ek gümrük vergileri bulunmuyor. Bunlara ek olarak ABD’den gelen ticari araçlarda da ek gümrük vergileri yok. Ek olarak Meksika ve Kanada'dan ithal edilen içten yanmalı araçlar için de ek gümrük vergisi ve 20 servis şartı aranmıyor.

Kaynakça https://www.ford.com.tr/gelecek-araclar https://x.com/eozpeynirci/status/1841395509002375666 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (1 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1780 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim