Anlık Bildirim

Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar modeli sadece 634 gram ağırlığı ile neredeyse bir tablet kadar hafif. Dayanıklılık ise askeri standartlarda. 
Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 Tam Boyutta Gör
Dizüstü bilgisayarlarda uzun süredir devam eden incelik ve hafiflik yarışında yeni bir eşik daha aşıldı. Fujitsu tarafından geliştirilen FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar hafiflik konusunda rekor kırdı. 

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 özellikleri ve fiyatı

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar modeli 14 inç boyutunda ve sadece 634 gram ağırlığa sahip. Neredeyse bir tablet kadar hafif olan bilgisayar taşınabilirlik konusunda büyük esneklik sağlıyor. 

Bu denli hafif kasa MIL-STD-810H askeri standartlarda darbelere karşı dayanıklı. Intel Core Ultra 5 125U veya Intel Core Ultra 7 155U işlemciler ile desteklenen cihaz CoPilot AI özelliklerine uyumlu. Ayrıca gürültü engelleme, yüz tanıma, parmak izi gibi fonksiyonlar da yapay zekâ ile destekleniyor. 

Cihazda 8GB-64GB RAM ve 256GB-2TB arasında bellek seçenekleri sunuluyor. 11 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayarda USB Tip-A, USB Tip-C, Ethernet, HDMI, 3.5mm jak girişleri yer alıyor. Cihazın fiyatı 1325$ seviyesinden başlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim