Anlık Bildirim

Galaxy Ring, Samsung olmayan telefonlarla da kullanılabiliyor

Samsung, Galaxy Ring'i tanıtırken uyumluluktan bahsetmediğinden yüzüğün yalnızca Samsung telefonlarla kullanılabileceği düşünüldü ancak incelemelerde öyle olmadığı ortaya çıktı.
galaxy ring samsung olmayan telefonlarla kullanılabiliyor Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy Ring’in tanıtımı sırasında yüzüğün yalnızca kendi telefonlarıyla çalıştığına inandıracak şekilde konuştu. Akıllı yüzüğün ürün sayfasına da bakıldığında Galaxy Ring’in yalnızca Samsung telefonlarla çalıştığı düşünülebilir. Ancak, yüzüğü inceleme fırsatı bulan kişiler Samsung olmayan telefonlarla da kullanılabildiğini ortaya çıkardı.

YouTuber M. Brandon Lee, Galaxy Ring’in Nothing telefonla çalıştığını gösterdi. Yüzüğü başka bir Android telefonda kullanmak için Google Play Store’dan Galaxy Wearable uygulamasını yüklemek gerekiyor. Kurulum işlemi sırasında Samsung Sağlık ve SmartThings uygulamasının da yüklenmesi isteniyor.

Galaxy Ring’in tüm özelliklerini kullanabilmek için Galaxy AI destekleyen Samsung telefonla eşleştirilmesi gerekiyor. Enerji puanı ve Galaxy AI sağlık önerileri gibi özellikler sizin için önemli değilse ve Samsung olmayan bir Android telefon kullanıyorsanız Galaxy Ring’i eşleştirip temel özelliklerini kullanabilirsiniz.

Galaxy Ring, titanyumdan yapılmış hafif bir akıllı yüzük. İçinde kalp atış hızınızı, uykunuzu (süre, kalite ve aşamalar), sıcaklığınızı ve egzersizlerinizi ölçebilen ve takip edebilen sağlık sensörleri (ivme ölçer, biyoaktif sensör ve sıcaklık sensörü) bulunuyor ancak GPS’i yok. Akıllı yüzük, uykunuza, sıcaklığınıza ve egzersizlerinize göre size günlük Enerji Puanı veriyor. Bu puana dayanarak, egzersiz yapmak ve fitness hedeflerinize ulaşmak için iyi bir gün olup olmadığına karar veriyorsunuz. Toza ve suya dayanıklılık (100 metre) için IP68 derecesine sahip. Son olarak, yüzüğü tek şarjla 6-7 gün kullanabiliyorsunuz ve USB-C portu üzerinden özel kutusunda şarj oluyor.

Galaxy Ring fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy Ring, titanyum siyah, titanyum altın ve titanyum gümüş olmak üzere üç renk seçeneğiyle geliyor. Yüzük Türkiye’de henüz satışta değil, Amerika’da 400 dolar fiyatla satışta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim