Anlık Bildirim

Galaxy Ring için ilk güncelleme yayınlandı: Neler getirdi?

Samsung, ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring'i daha fazla ülkede satışa sunmadan önce daha kararlı hale getirmeye çalışıyor. Galaxy Ring, ilk yazılım güncellemesini aldı.
samsung galaxy ring akıllı yüzük güncelleme Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy Ring’in destek yaşam döngüsünü başlattı. Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan akıllı yüzük, ilk güncellemesini aldı. Peki, yeni yazılım neler getirdi?

Bağlantı kesilmesi sorunu çözüldü

Galaxy Ring için ilk güncelleme, yaklaşık 1MB boyutunda ve önemli değişiklikler getirmiyor. Sürüm notlarına göre, yüzüğün Bluetooth bağlantısını iyileştiriyor. Bazı kullanıcıların bildirdiği bağlantı kesilmesiyle ilgili sorunlar çözülmüşe benziyor. Daha güvenilir ve kararlı bağlantının yanında Samsung Sağlık’a yönelik iyileştirmeler söz konusu.

Samsung’un Galaxy Ring için büyük bir güncelleme üzerinde çalıştığı söyleniyor. Pil ömrünün iyileştirilmesi gerektiğini, zaman zaman sağlık takibini yanlış yaptığını söyleyen kullanıcılar var.

Galaxy Ring akıllı yüzük neler sunuyor?

Galaxy Ring, titanyum gövde ve üç renk seçeneğiyle geliyor. IP68 sertifikasına sahip. 100 metre derinliğe kadar suya sokulabiliyor. Fitness ve sağlık takibi için ivmeölçer, jiroskop ve kalp atış hızı sensörü bulunuyor. Sağlık verileri, Samsung Health uygulamasıyla senkronize ediliyor. Akıllı yüzükle uyku süresi ve kalitesi, kalp atış hızı ve egzersiz takibi mümkün. GPS’i yok. Tek şarjla bir haftaya kadar kullanım sunuyor ve kutusundan çıkan Qi2 şarj kutusuyla pili dolduruluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim